Dej:
4 æg
5 dl mælk
1 knsp.salt
70 g majsgryn
120 g hvedemel
30 g margarine/olie til stegning.
Fyld:
300 g hvidkål
2 porrer
2 røde peberfrugter
1 dl vand
½ tsk salt
Peber
200 g majskorn (eventuelt frosne eller fra dåse)
150 g skinkestrimler
Pynt:
Klippet purløg.
Tilbehør:
200 g hytteost
Eventuelt tomatsauce eller tacosauce (stærk meksikansk tomatsauce - købes på glas).
Æggene piskes luftige.
Mælk og salt tilsættes.
Majsgryn og hvedemel røres i.
Dejen bages til 8 store pandekager, som holdes varme i ovnen.
Kålen snittes, og porrerne skæres i ringe.
Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i små terninger.
Kål, porrer og peberfrugt dampes i vand tilsat salt og peber. Blandingen snurrer i ca. 8 minutter.
Majs og skinkestrimler tilsættes og snurrer med et par minutter.
Grønsagsblandingen kommes i en skål og pyntes med purløg.
Pandekagerne serveres med grønsagsblanding, hytteost og eventuelt tomat-/tacosauce.