3 spsk risvinseddike eller hvidvinseddike
1 spsk sukker
1 spsk citronsaft
125 g grønne bønner skåret på langs i tynde skiver
1 ½ spsk olie
1 tsk karry
friskkværnet sort peber
100 g kogte rejer
125 g rødspættefileter skåret i mindre stykker
2 forårsløg skåret i tynde skiver
1 æg og 3 æggehvider
Bland eddike, 2 tsk sukker og citronsaft i en skål og stil skålen til side.
Blancher bønneskiverne i 1 liter kogende vand i 30 sekunder.
Hæld vandet fra.
Opvarm 1 tsk af olien på en stor stegepande.
Tilsæt bønnerne, og steg i 2 minutter.
Tilsæt ½ tsk karry, halvdelen af eddikeblandingen og sort peber.
Kog i 2 minutter, eller indtil væsken er fordampet.
Hæld blandingen i en skål og stil til side.
Opvarm 2 tsk af olien.
Tilsæt rejer, fisk og forårsløg og steg 1 minut.
Tilsæt resten af eddikeblandingen og grønsagsblandingen og kog 2-4 minutter indtil al væsken er fordampet.
Stil fiske/grønsagsblandingen til side.
Pisk æg og æggehvider sammen med resten af karryen, resten af sukkeret, resten af olien og sort peber.
Tør panden af med et stykke køkkenrulle og opvarm panden.
Hæld ca. 4 spsk af æggeblandingen på og slyng det forsigtigt rundt.
Steg omeletten i 30 sekunder, vend den og steg 10 sekunder på den anden side.
Gentag processen med resten af æggeblandingen indtil der er fire tynde omeletter.
Fordel grønsagsblandingen på halvdelen af hver omelet og fold den anden side over.