Logo

Muslinger med hvidvin, chili, persille og fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Muslinger med hvidvin, chili, persille og fløde

 

1 kg muslinger

2 fintsnittede skalotteløg

1 stærk chili

2 fed fintsnittede hvidløg

½ fl. tør hvidvin

2 dl piskefløde

1 bdt hakket bredbladet persille

olivenolie

salt og peber

 

Rens muslingerne, og husk, at uåbnede muslinger, der ikke lukker sig ved et let bank, skal kasseres.

Varm lidt olie i en rummelig gryde, og sauter løg, chili og hvidløg i 2 minutter.

Tilsæt hvidvin, og kog det igennem.

Kom muslingerne ved, og vend det hele sammen.

Kom et låg på gryden.

Når muslingerne åbner sig (husk uåbnede muslinger kasseres), sigtes suppen og koges igen med fløde.

Smag til med salt, peber og persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (22 stemmer)
Siden er blevet set 19.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her