Bag
nogle dejlige muffins med frokostfyld perfekt til madpakke, skovtur og
eftermiddags-snack.
12
stk. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20 min.
#
100
g frosne ærter eller sukkerærter
200
g hvedemel
100
g durummel
1 spsk
bagepulver
1 tsk
salt
friskkværnet
peber
2 æg
¼
liter mælk
1 tsk
dijonsennep
75
g kogt skinke
50
g revet ost
*
Tænd
ovnen på 180 °C.
Blancher
frosne ærter eller fintsnittede sukkerærter i letsaltet vand, og hæld dem i en
sigte.
Bland
hvedemel, durummel, bagepulver, salt og friskkværnet peber i en skål.
Pisk
æggene sammen med mælk og sennep.
Tilsæt
ærter og hakket, kogt skinke samt revet ost.
Hæld
det over i melet, og bland det sammen.
Fordel
dejen i 12 smurte muffinforme, og bag dem midt i ovnen i ca. 20 min.
Gratiner
dem evt. med lidt revet ost, og server som tilbehør, snack eller i madpakken.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin