Logo

Mormors marinerede stegte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 sildefileter
rugmel
salt, peber
 
400 ml vand
500 ml eddike
3 ½ dl sukker
peber og lidt salt
løgringe
 
Bland rugmel med lidt salt og peber og vend sildefileterne heri.
Steg fileterne gyldne i rigelig margarine og stil dem til afkøling.
Sørg for at de er helt kolde inden de lægges i marinaden.
Mens fileterne køler af laves marinaden.
Bland eddike, vand, sukker, salt og peber til sukkeren er helt opløst.

Tilsæt mere sukker, hvis marinaden er for sur.
Løgringe skæres ud.
Sildefiletter og løgringe lægges lagvist i marinaden og det hele stilles i køleskabet i to døgn, før det spises på en rugbrød.
Bedre bliver det ikke!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her