#
200 g friske lasagneplader
1 bdt frisk basilikum
1 pakke helbladet spinat (450 g)
1 tsk salt
¼ tsk peber
400 g fersk laks
250 g champignon
1 spsk olie
5 dl færdigkøbt mælkesauce eller lav selv en
1 dl minimælk
Lidt revet muskatnød
Evt. 40 g revet ost
*
Lasagnepladen skæres så den passer til det valgte fad.
Læg pladerne på et stykke film.
Tryk væden fra den optøede spinat og blend det med basilikum.
Bland mælkesaucen med mælken.
Steg de rensede, skivede champignon på en tør pande, til det meste af væden er fordampet.
Kom 1 tsk oliemargarine ved og steg dem let.
Drys med krydderier.
Kom 1,5 dl sauce i bunden af fadet, dernæst et lag laks, spinat og lasagne.
Fortsæt i samme rækkefølge 2 gange mere og slut med champignon og 1,5 dl mælkesauce.
Drys evt. med lidt revet ost.
Lasagnen stilles i en kold ovn som indstilles til 200°C i 35 min.
Sluk og lad den stå 5 min. ved eftervarmen.