Rør en lækker remouladesauce til de færdigkøbte sild, og nyd
en god frokost.
4 personer. Arbejdstid: 20 min.
#
4 gammeldags modnede sildefileter (fx Lykkeberg)
Karry-remoulade:
100 g
mayonnaise
1-2 tsk
karry
2 tsk dijonsennep
1 løg
75 g cornichoner (små syltede agurker)
1 bundt persille
1 bundt kørvel
2 spsk kapers
salt og peber
Tilbehør:
rugbrød eller kartofler
*
Skær de afdryppede sildefileter i snitter.
Rør mayonnaise med karry og sennep, og tilsæt finthakket
løg, hakkede cornichoner, hakket persille og kørvel samt kapers.
Smag til med salt og peber.
Vend sildesnitterne i karryremouladen.
Anret i en skål, og server med rugbrød eller friskkogte
kartofler.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin