Logo

Ingefærsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

14 personer

14 sildefileter
Smør
3 stk syltet ingefær
80 smuttede mandler
½ l eddike

Ingefærlage
75 g sukker
1 tsk knust koriander
2 appelsiner
1 stang vanilje
Salt og peber
Pynt: Frisk koriander

Sildefileterne renses, skylles og tørres i køkkenrulle. Krydr dem på begge sider med salt og peber. Steg fileterne lysebrune i smør på panden.
Hak ingefæren groft. Kog den sammen med eddike, ingefærlage, sukker og koriander, og hæld lagen over de stegte sild.
Appelsinskallen rives med et juliennejern - meget tynde, fine strimler uden den hvide hinde!
Drys skallen hen over sildene. Skær appelsinkødet i fine lameller, og læg dem hen over retten inden servering. Strø mandlerne over ingefærsildene. Drys eventuelt med frisk koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her