En klassisk hønsesalat med bacon og asparges klæder ethvert
stykke rugbrød og ethvert frokostbord. Her får du en enkel opskrift på
hjemmelavet hønsesalat med bacon
Det tager cirka 25 minutter at lave hønsesalat op opskriften
passer til 6 personer
# Ingredienser til hønsesalat med bacon og asparges:
4 kyllingebryster
250 g champignoner
1 dåse kogte asparges
200 ml cremefraiche
1 dl mayonnaise
1 tsk karry
1 tsk dijonsennep
Havsalt, friskkværnet peber
8 skiver bacon
evt karse
4 store stykker ristede flutes
* Sådan laver du hønsesalat med bacon og asparges:
Læg kyllingekødet i en gryde med vand, og kog det for svag
varme i 12 min.
Hæld vandet fra og afkøl kødet, inden det skæres i små
stykker. Sæt det til side.
Rens og skær champignonerne i kvarter, steg dem gyldne i
lidt olie på en varm pande.
Krydr med salt og peber.
Afdryp aspargesene for væde i et dørslag.
Rør cremefraiche med mayonnaise, karry og sennep.
Vend kyllingekød, champignon og asparges i.
Smag til med salt og peber.
Steg baconskiverne sprøde og servér til den hjemmelavede
hønsesalat sammen med karsedrys og ristet brød.
Der er intet så delikat som hjemmelavet hønsesalat på lunt
ristet brød. Men pas på, har du først smagt en hjemmelavet hønsesalat, kommer
du aldrig til at købe den færdiglavede mere!
Hjemmelavet hønsesalat er bare
bedst.