Logo

Grøn omelet med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-10 æg
3 dl mælk eller vand
1-2 dl finthakkede krydderurter
salt og peber
smør
2 porrer
1 dl vand
3-400 g rejer
3 dl mælk
2 ½ spsk hvedemel

Både rejer og grønt kommer direkte fra fryseren, og det hele tager ikke et kvarter at lave.
Gør porrerne i stand og skær dem i tynde skiver, brug også gerne det grønne.
Damp porrestrimlerne 5 min. i vand med lidt salt.
Pisk mælk og hvedemel og hæld begge dele ved porrerne.
Rør, mens det koger op og tykner.
Pisk æggene med væde, grønt og peber.
Lad lidt smør blive brunt på to store pander.
Hæld æggemassen ud i panderne og lad æggemassen stivne over jævn varme.
Løft jævnligt op i bunden af omeletten, sådan at det flydende kan løbe ind under den.
Hæld rejerne i porresaucen, varm det hele igennem, smag til og server saucen i omeletterne.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her