Logo

Fyldte rundstykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 pers

10 rundstykker (uden birkes) eller 10 skiver brød + smør
10 strimler bacon eller skinke
1 ½ porre eller 3 løg
1 ds champignoner (450 g)
5 tsk hvedemel
5 dl fløde
800 g kogt eller stegt kød (kylling eller kalv)
salt, peber
2 rød peberfrugt eller 1 bdt persille

Skær et låg af rundstykkerne og tag lidt af indmaden ud. Smør dem indeni med lidt smør og sæt dem i en god varm ovn. Skær baconen i tynde strimler og svits dem i en gryde sammen med porre eller løg. Drys hvedemel på tilsæt fløde og evt, vand fra champlgnonerne, Lad stuvningen koge igennem og smag den til. Rør de skivede champignon i og lad dem varme godt igennem. Skær kødet i terninger og kom det i. Fyld stuvningen i rundstykkerne og garner med ringe af peberfrugt eller en kvist persille.
Rundstykkerne er ikke fryseegnede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her