50 g plantemargarine
100 g rygeost
2 tsk citronsaft
4 grahamsboller
125 g champignon
1 løg
20 g smør
100 g laks
1 hårdkogt æg
2 skalotteløg
3 spsk klippet purløg
1 spsk hakket persille
Salt og peber
Margarine røres med salt, rygeost og citronsaft der tilsættes lidt ad
gangen og smages til med peber.
Cremen deles i 2 portioner.
Bollerne skæres igennem og lidt af krummen tages ud.
Champignon skæres i skiver.
Løget hakkes og snurrer klare i smør.
Champignonskiverne tilsættes sammen med lidt salt og koger med ved jævn varme i 10 minutter.
Rør af og til og stil det til afkøling. Lakseskiver skæres i tern og ægget
hakkes fint.
Skalotteløg skæres i tynde ringe.
1 spsk purløg, 50 g laks, hakket æg og skalotteløg blandes i den ene
portion ostecreme og smages til med peber.
De afkølede champignon og løg, persille og 1 spsk purløg blandes i resten af ostecremen og smages til med peber.
De halve boller fyldes med henholdsvis laksecreme og champignoncreme.
Dækkes til og hviler i køleskab 1 time.
Ved servering drysses bollerne med henholdsvis resten af
lakseterningerne og resten af purløgene.