# Ingredienser
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk olie
1 tsk salt
1 dl grahamsmel
1 dl durumhvede
5½ dl hvedemel
75 g kogt skinke i skiver / strimler
¾ dl tomatpuré
50 g reven ost
2-3 tsk oregano
* Tilberedning
Udrør gæren i vandet, og tilsæt olie, salt, grahamsmel og durumhvede.
Rør godt og tilsæt 3 dl hvedemel.
Ælt dejen godt sammen med resten af melet og lad dejen hæve et lunt sted ca. 1 time.
Rul dejen til 12-14 boller og tryk dem til 1 cm flade cirkler.
Sæt brødene på bagepapir på en bageplade.
Lad dem efterhæve 15 min.
Skinken skæres i tynde, korte strimler.
Lav små fordybninger i dejen med en finger og smør tomatpuré på.
Fordel skinken over, og drys med ost og oregano.
Bag ca. 15 min i en 250 ºC forvarmet ovn.
Skinken kan evt. udskiftes med stegt, smuldret bacon.