2 personer
300 g fiskefars
1 æg
3 soltørrede tomater i olie
1 spsk hvedemel
1 broccolihoved
25 g smuttede mandler
olivenolie
hvidvinseddike
citronsaft
1 lille bæger hytteost
radiser
salt og peber
Fiskefarsen røres med æg, hvedemel, pesto, hakkede soltørrede tomater samt salt og peber.Kom den i en smurt ovnfast form og læg fx et laurbærblad på toppen. Pateen bages ved 180ºC i ca. 25- 30 min. Broccolien renses og deles i buketter, som koges i letsaltet vand i ca. 3 minutter. Rist mandlerne gyldne på en tør pande.Pisk en dressing af olivenolie, hvidvinseddike, citron samt salt og peber. Hæld den over den lune broccoli og drys med de ristede mandler. Rør hytteosten sammen med skivede radiser samt lidt salt og peber. Der kan serveres ris eller flûte til retten.