6 æg
500 g hakket kalve- og flæskekød
60 g hvedemel
2 spsk rasp
1 æg
150 ml.vand
salt
peber
Panering:
hvedemel
æg
rasp
Stegning:
olie
smør
Dampet spinat:
1 løg
3 spsk olivenolie
200 g champignoner
salt
peber
500 g frossen spinat
Kog de 6 æg 5-6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem.
Lav farsen af kød, hvedemel og rasp. Rør 1 æg og vand i og krydr farsen med salt og peber. Lad farsen hvile i 20 minutter.
Rul de 6 æg i hvedemel. Læg en portion fars på en stykke bagepapir, læg et æg midt på farsen og brug papiret til at rulle farsen rundt om ægget.
Paner de farserede æg i pisket æg og rasp, før de steges på en opvarmet pande med smør og olie. Brun hurtigt æggene og lad den stege videre i ca 15 minutter.
Spinaten tøs op og vandet sies fra. På en pande svitses de hakkede løg i olivenolie. Spinaten tilsættes sammen med ristede champignoner, salt og peber. Serveres til de farserede æg.