Logo

Djævlebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammekødsterninger
cayennepeber
2 spsk olie
2 finthakkede hvidløgsfed
1 tsk hakkede friske rosmarinnåle
1 dl tør hvidvin

500 g lammekødsterninger krydres med salt peber og cayennepeber.
Brunes godt på en pande i 2 spsk olie sammen med 2 finthakkede hvidløgsfed og 1 tsk hakkede friske rosmarinnåle.
Så snart kødet er gyldent tilsættes 1 dl tør hvidvin, og det hele simrer for svag varme, til vinen er fordampet.
Serveres på frisk bondebrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her