Logo

Danablu rørt med rom og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g danablu
1 ½ dl fløde 18%
2-3 spsk rom
50 g groft hakket valnøddekerner
 
Pynt: 4-6 valnøddekerner og lidt af det spæde fra bladselleri
Tilbehør: Bladselleri skåret i 5 cm. lange stykker, ristet rugbrød i
trekanter 
 

Rør danablu blød med fløde.
Tilsæt rom og knuste valnøddekerner.
Smag til.
Kom osten i en krukke og pynt med valnøddekerner og bladselleristop.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her