Uhm - gør lidt ekstra
ud af frokosten - eller nyd denne lækre sandwich som et let aftensmåltid. Du
kan både bruge stegt og kogt kylling.
Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: evt. 1 time. Stegetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
# Ingredienser til Clubsandwich:
1 kyllingebryster
½ spsk olie eller 2
dl bouillon
2 spsk mayonnaise
2 spsk cremefraiche
1 tsk stærk karry
1 tsk dijonsennep
1 bundt rucolasalat
4 skiver bacon
4 skiver toastbrød
1-2 tomater
salt og peber
*
Sådan laves Clubsandwich:
Steg kyllingebrysterne
på en lille pande med olie ca. 7 min. på hver side
- eller damp dem i
en lille gryde med bouillon ca. 15 min.
Afkøl kyllingekødet
og pluk det i aflange strimler.
Rør mayonnaise og
cremefraiche med karry og sennep.
Smag til med salt og
peber.
Vend kyllingestykkerne
i dressingen og lad den trække i køleskab 1 time, hvis du har tid.
Steg bacon skiverne
sprøde og afdryp dem på køkkenrulle.
Skyl salaten og
fordel den på to skiver ristet brød.
Læg kyllingefyldet
på salaten og top op med bacon og tomatskiver.
Drys med salt og
peber og læg de sidste skiver ristet brød på.
Del sandwichene
diagonalt og stik en tandstikker i hver.
Server straks.
Læs om den ægte clubsandwich her
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------