Logo

Chop Suey og hummerhaler / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


1 lille pose Chop Suey
150 g hummerhaler (jomfruhummer) Her kan man evt. anvende rejer i stedet for.
1 fintsnittet chili
1 spsk soya sauce
saft fra 1 lime
salt og peber

Tilberedning:
Lun posens indhold af Chop Suey i 2 - 3 minutter på pande eller i wok.

Tilsæt hummerhalerne, chili, soya og limesaft.

Lad det simre indtil det bliver gennemvarmt og krydr med salt.

Server med kogte ris. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her