1 pakke Canneloniruller
1 løg i tern
2-3 fed hakket hvidløg
250 g hakket oksekød
lidt olie.
1 pakke frossen hel spinat
1 æg
35 g revet parmesanost
2 spsk tomatpuré
lidt vand
bechamelsauce, evt. Mornay Sauce
revet ost
1 pakke Canneloniruller koges i 8-10 minutter.
1 løg i tern, 2-3 fed hakket hvidløg og 250 g hakket oksekød brunes i lidt olie.
En pakke frossen hel spinat kommes i og tør op ved svag varme.
Når spinaten er tøet kommes 1 æg og 35 g revet parmesanost i.
Massen fyldes i de kogte rør, der lægges i et fad. 2 spsk tomatpuré røres med lidt vand og hældes over rullerne.
Til sidst hældes bechamelsauce over (brug evt. færdigkøbt Mornay Sauce), der drysses med revet ost og fadet sættes i ovnen i
15 - 20 minutter ved 200° C.