Logo

Camembert frites

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Camembert frites


Camembert frites er en klassiker fra menukortene i 70'erne. Enkelte steder serveres det stadig og det smager jo godt.

Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 10-15 min. 4 personer

 

#

4-8 camembert i trekanter

50 g hvedemel

salt og peber

2 æg

2 spsk vand

100 g rasp

olie til stegning

persille

 

Tilbehør:

4-8 skiver ristet brød

1 glas solbærsyltetøj

*

 

Bland mel med lidt salt og peber i en dyb tallerken.

Pisk æggene sammen med vand i en anden dyb tallerken og hæld raspen i en tredje dyb tallerken.

Vend ostene i melet og ryst overskydende mel af.

Vend derefter ostene i henholdsvis æg og rasp.

Gentag med æg og rasp, så ostene er fuldstændig dækkede af rasp.

 

Varm olien op en i gryde eller frituregryde til 180 °C og steg ostene et par stykker ad gangen i 2-3 min.

Tag dem op og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

 

Anret de varme og sprøde camemberttrekanter på ristet brød med solbærsyltetøj og evt. stegt persille.

 

TIPS: President laver camembert i trekanter. Nogle supermarkeder har færdig panerede oste på frys og President camembert kan købes færdigpanerede som kølevare i nogle butikker.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her