En enkel burger med stegt and og spidskål. Det er de få
ingredienser i denne lækre opskrift på en andeburger, som er perfekt restemad,
hvis du har and tilbage fra mortensaften eller juleaften.
Spidskål skal trække en times tid i køleskabet.
Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 1 pers. Denne
opskrift er nem
# Ingredienser
200 g stegt andekød
1 spsk olie
salt og peber
2 burgerboller
Spidskål:
100 g spidskål
2 spsk hvidvinseddike
1 tsk salt
2 tsk sukker
* Tilberedning
Hak spidskålen fint, og læg den i en skål og rør det godt
sammen med hvidvinseddike, salt og sukker. lad det trække en times tid i
køleskabet.
Pil andekødet af benene og riv det fra hinanden, så det
trevler.
Alternativ hak det groft med en kniv.
Varm olien op på en pande, læg andekødet på og steg det nu
godt i 5-10 minutter, til det er gennemvarmt og har taget lidt farve.
Rør godt i det.
Knug væsken fra spidskålen.
Varm burgerbollen, læg andekødet nederst, spidskål ovenpå.