Logo

Broccoli med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nem aftensmad med broccoli og æg. Server gerne retten med flute og du har et simpelt aften eller frokost måltid.


2 stokke broccoli
Smør:
125 g smør
2 fed hvidløg
2 spsk citronsaft
peber
1 bdt persille
8 æg

*

Kålen plukkes i buketter, der koges knap møre.
Lægges i smurt ovnfast fad.
Lav små "reder" i overfladen med en ske.
Rør smørret med krydderierne og fordel det i "rederne". Æggene slås ud over kryddersmørret og fadet stilles i en 200°C varm ovn indtil æggene er let stivnet.
Serveres med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her