1 blomkål
8 dl vand
1 grønsagsbouillonterning
2 røde peber frugter
8 blad husblas
1 spsk tomatpuré
Kalkunsalat:
340 g kogt røget kalkun
3 dl A 38
Salt, friskkværnet peber
½ frisé salat
*
Del kålen i buketter.
Kog dem i letsaltet vand ca. 8 min.
Kom grønsagsterningen ved.
Befri de røde peber for stilk og frøstol, og del dem i små stykker.
Kog dem under låg i 10 min.
Blend peberfrugten med bouillonen til en fin puré.
Vrid husblassen op og kom den i den kogende puré.
Rør til det er opløst. Smag til.
Læg blomkålsbuketter i en randform, hæld puréen over og stil den koldt
til næste dag
Snit kalkunkødet i tynde strimler.
Den skyllede salat hakkes let.
Rør begge dele i A 38 og lad det trække 1 time.
Smag til med salt og peber.
Servér flûte til.