Logo

Ansjosæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg 
1 ansjos (dvs to filetter) 
1 tsk kapers 
1 tsk sennep 
1 tsk finthakket løg 
3 tsk piskefløde. 
 
Æg koges i 8 minutter, pilles og halveres.
Blommen tages ud og blandes med finthakket ansjos, finthakket løg, hakket
kapers og sennep.
Konsistensen justeres med en smule piskefløde.
Så fyldes blandingen i hviderne, som pyntes med en kapers og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her