Logo

Ansjosrulle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 plader frossen butterdej
 
Fyld:
1 glas ansjoser (140g)
2 store løg
10 g margarine
50 g reven ost
25 g reven ost
 
Butterdejen optøs ca ½ time.
Ansjoserne udbenes og skæres i små stykker.
Løgene skæres i terninger og svitses i margarinen til de er blevet klare.
Løgene afkøles og blandes med ansjoser og ost.
Dejen udrulles i et stort rektangel på en bageplades længde.
Dejen flyttes over på bagepladen.
Fyldet fordeles på, og dejen rulles sammen som en roulade.
Lægges med sammenføjningerne nedad og drysses med ost.
Bages 30 min ved 200ºC.
Skæres i skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her