500 g tomater
2 spsk snittet purløg
2 spsk hakket persille
5 løg
1 fed hvidløg
2 spsk smør
250 g frossen spinat
4 bægre pasteuriserede hele æg uden skal
100 g ost
Varm ovnen op til 200ºC. Skær et låg af tomaterne, udhul dem lidt og bland indmaden med 1 spsk persille, 1 spsk purløg, de finthakkede tomatlåg, lidt salt og peber.
Fyld tomaterne og sæt i ovnen.
Hak løg og hvidløg fint. Svits i 5 min. i smør i en ovnfast stegepande.
Kom spinat i løgmassen og kog 4-5 min.
Pisk æg med resten af persille og purløg, 1 tsk salt og ¼ tsk peber.
Hæld æggemassen på panden og lad den stivne ca. 2 min., stik af og til med en paletkniv så den flydende masse løber ned.
Skær ost i terninger og drys over æggene.
Sæt panden i ovnen i 10 min. til æggekagen er stivnet og tomaterne er færdige.