8 pølser af vildsvinekød
Salsa
450 g karl johan svampe
1 løg skåret i 1 ½ cm. tykke skiver
olie til pensling
6 blommetomater, flåede, befriet for kerner og hakkede
2 spsk hakket frisk merian
1 spsk balsamiocoeddike
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
salt, friskkværnet peber
Tilbehør: Polenta
Begynd med salsaen.
Pensl svampene og løgskiverne overalt med olie.
Grill dem direkte over middel varme i 10-12 minutter, til de er møre og
netop har fået farve.
Vend dem en gang under stegningen.
Lad svampe og løg køle af.
Hak svampe og løg groft og kom det i en skål.
Kom hakket tomat og merian i og vend det godt sammen.
Tilsæt eddike, olivenolie og rigeligt salt og peber og vend det igen.
Sæt svampeblandingen til side, til den skal bruges, men ikke i
køleskabet, da det svækker smagen.
Pensl pølserne let med olie og grill dem over indirekte middel varme i
15-20 minutter.
Vend dem en gang under stegningen.
Server med en skefuld salsa og grillstegte svampe og blød polenta til.