Logo

Svampesuppe med frisk parmesanost og sprød parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 fint snittede skalotteløg
250 g rensede svampe
4 dl hønsebouillon
1 dl piskefløde
4 tynde skiver parmaskinke
lidt hakket bredbladet persille
frisk parmesanost
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olie i en gryde og sauter løg og fint hakket svampe.

Lad det blive gyldent og tilsæt først bouillon.

Lad det simre 2 minutter.

Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.

Læg parmaskinken på en tallerken og bag den i en varm ovn, 180ºC 2-3 minutter.

Tilsæt persille i suppen og server med frisk parmesanost og den sprøde parmaskinke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her