Logo

Svampe i butterdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stuvning:
svampe
1 lille løg, finthakket
1 fed hvidløg finthakket
lidt smør eller olivenolie
salt
peber
fløde
lidt Maizena eller hvedemel

Butterdej:
butterdej
pisket æg til pensling

Svampestuvning:
kom lidt fedtstof på panden og varm den lidt op. Svits løg og hvidløg og kom svampene til dem. Kom salt og peber. Når svampene er ristede, tilsæt fløde, eventuelt et lille drys Maizena eller hvedemel og lad det hele stå og blive lidt tykkere. Serveres på ristet brød eller på pasta.
rul butterdejspladerne på et bord med hvedemel og kom en klat let afkølet stuvning på hvert plade. Luk dem og pensl med æg. Sæt i forvarmet ovn ved ca. 175 º indtil de er gyldne. Lækkert med jasmin ris og salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her