Logo

Spidskålssuppe med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spidskålssuppe med svampe


Kål bør altid være på ugens menu. Den er udrensende og slankende. Det kræver mere energi at fordøje kål end den giver.

 

#

1 spidskål

1 l grønsagsbouillon fra terning

250 g champignon

2 fed hvidløg

½ løg

1 spsk olie

lidt Maizena til jævning

1 bundt persille

Spidskål renses og snittes fint.

Kålen koges i 20 min i grønsagssuppen.

Suppen jævnes med lidt majsstivelse.

Champignoner renses og skæres i skiver.

Hvidløget knuses, og løget hakkes fint.

Alle tre dele ristes på en varm pande med olien.

Persillen hakkes.

Suppen serveres varm.

Persille og champignon/løg drysses over.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
9018-09-2012 18:10:20 Henrik Leth
Spæd den op med 1/4 piskefløde, og små stk. Ristet pølse, så er der 4 stjerner

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her