3 tørrede morkler
3 tørrede shiitake svampe
1 lille rød chili
10 g frisk ingefær
2 forårsløg
2 kviste koriander
4 æg
2 tsk soyasauce
peber
1 tsk jordnøddeolie
1 tsk solsikkeolie
*
Kom de tørrede svampe i en skål og hæld varmt vand over dem, så de er godt dækket. Lad dem trække i 15 minutter.
Udkern den skyllede chili og skær den i tynde strimler. Skræl ingefæren og hak den meget fint. Rens forårløgene, skyl dem og skær dem i tynde strimler. Skyl korianderkvistene, dup dem tørre og pluk bladene af.
Lad svampene dryppe af og skær dem i stykker. Pisk æggene sammen og rør soyasauce, peber og jordnøddeolie i.
Opvarm wokken og hæld solsikkeolien i. Svits svampene kortvarigt. Tilsæt de resterende ingredienser - undtagen æggeblandingen - og bland dem med svampene. Hæld æggemassen over og giv det så længe, at det netop begynder at stivne. Skub den stivnede masse op langs kanten efterhånden, som den er færdig.
Røræggene anrettes på varme tallerkener eller i skåle og serveres med et drys korianderblade.
Man kan også lave røræggene med friske svampe. De skal dog skylles, hvis de ikke er helt rene. Ellers er det nok at tørre dem med et stykke køkkenrulle.