Logo

Røget dyrekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røget dyrekølle

Kød:

250 g røgede dyrekøller

Pesto:

2 fed hvidløg

1 pose frisk basilikum

1 tsk havsalt

2 knivspids hvid peber

50 g pinjekerner

50 g reven parmesan

3 dl olivenolie

1 stk citron

Tilbehør:

4 portobellosvampe

2 dl balsamico

Salat: 1 pose rucola

Pynt: frisk basilikum

 
Skær kødet i tynde skiver.

Pesto: Hak hvidløg, basilikum, salt, peber, ristede pinjekerner, parmesan og olivenolie sammen i en blender. Pres citronen i.

Rist portobellosvampene i ovnen med lidt pesto, 10 min. på 180°C.
Kom balsamico i en lille kasserolle og kog det ind til sirup-konsistens.

Anret kød, svampe, salat og pesto på en tallerken og dryp med balsamicosirup. Pynt med basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her