1 portion pizzadej
Olivenolie
1 løg i tynde skiver
1 bakke friske Shii-take uden stok, snittet fint
12-15 halve tørrede tomater
½ dl vand
375 g gorgonzola
En smule knuste rosmarin blade
*
Forbered pizzadejen og sæt den til side.
Brun løgene i olivenolie på en medium hed pande og sæt dem til side.
Steg svampene i lidt olivenolie ved middel varme i ca. 15 minutter eller til de er møre.
Sæt til side.
Lav en puré af de tørrede tomater og vandet i en blender.
Tilsæt vandet efter behov til pureen er glat.
Spred et tyndt lag tomatpuré over den udrullede pizzadej.
Dæk med et lag af de brunede løg og tilsæt Shii-take samt gorgonzola på toppen.
Drys med rosmarin.
Opvarm ovnen til 225ºC og bag pizzaen i 8-10 minutter eller til bunden er sprød og brun.