Logo

Kavarma meuniere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g flæsk
500 g kalvelever
5 peberfrugter
4-5 løg
1-2 tomater
2 ½ dl svampe
¾ dl hvidvin
bønneurt
persille
½ dl fedt eller solsikke olie
salt, peber, paprika
 
Skær kødet i små stykker og steg i olie og lidt vand. Tilsæt løg og når
løgene er møre - den kogte lever skåret i terninger, fintskåret svampe,
peber, tomater, peber, bønneurt, vin, salt og lidt lunt vand.

Røres sammen og øses i ovnfast fad eller skål og bages i en varm ovn.
Server med fint hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her