Logo

Kartoffelmos med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende og anderledes kartoffelmos, da der også er svampe og pebberfrugt i retten. Let at lave, smager dejligt og står godt til kødretter.

 

1 kg kartofler
1 ½ dl kærnemælk
lidt revet muskatnød
25 g smør
250 g champignon
2-3 skalotteløg
1 fed hvidløg
1-2 røde peberfrugter
lidt frisk basilikum
50 g revet ost
lidt paprika salt og peber
 
Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem møre i letsaltet vand. hæld vandet fra kartoflerne og mos dem.
Rør kærnemælken i mosen og smag til med revet muskatnød, salt og peber. Rist de rensede, skivede champignoner på en pande med smør og tilsæt finthakket skalotteløg og hvidløg.
Skær peberfrugterne i tern eller strimler og kom dem på panden. steges under omrøring ca. 5 min.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her