Logo

Kammuslinger med spidskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kammuslinger med spidskål

20 g tørrede mu-err-svampe

1 mellemstor spidskål

6 spsk solsikkeolie

1 spsk østerssauce

2 spsk fiskesauce

8 kammuslinger uden rogn

1 spsk hvedemel

1 spsk lys sojasauce

2 spsk hoisinsauce

lidt sukker

 

Udblød mu-err-svampene i koldt vand.

Halver spidskålen, fjern stokken, og skær kålhalvdelene i fine strimler.

Varm 4 spsk olie op i wokken.

Svits en tredjedel af kålen kraftigt heri, og krydr med østers-, fiske- og sojasauce.

Gentag forløbet, til al spidskålen er svitset.

Tag den op, og hold den varm.

Afdryp mu-err-svampene, rengør dem, og skær dem i små stykker.

Halver kammuslingerne.

Drys halvdelene med mel, og steg dem gyldne på begge sider i wokken i resten af den varme olie.

Svits hurtigt mu-err-svampene, og bland dem forsigtigt med spidskål og kammuslinger.

Smag til sidst til med sojasauce, hoisinsauce og sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her