Logo

Jægerbøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Jægerbøf

Billede venligst indsendt af Ina

 

# Ingredienser

600 g hakket oksekød 

3 stængler blegselleri

4-5 enebær

1-2 tsk Danablu

peber, salt

fedtstof til stegning 

Sauce: 
250 g champignon 
1 lille løg 
lidt frisk eller tørret timian 
4-5 dl bouillon 
1 dl kaffefløde 
saucejævner 
kulør, salt, peber 
 
Salat: 
2-3 smagfulde æbler 
1-2 spsk citronsaft 
4-5 spsk tyttebærsyltetøj

* Tilberedning 
Ælt kødet med fintsnittet blegselleri, knuste enebær og danablu og
form fire store bøffer.
Drys bøfferne med peber og brun dem på begge sider i fedtstof på en
pande.
Skru ned for blusset og lad dem stege færdige, som de nu ønskes.
Drys med salt efter stegningen og hold bøfferne varme.
 
Sauce: Svits skivede champignon og hakket løg på panden, tilsæt evt. en
smule mere fedtstof.
Spæd med bouillon og fløde, kog saucen igennem og juster med
saucejævner, kulør, salt og peber.
 
Salat: Skær æblerne i små både eller terninger, dryp dem med
citronsaft og vend dem i syltetøj.
 
Tilbehør: God, hjemmelavet kartoffelmos


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
80724-10-2011 21:26:33 Jensen og Nielsen Drammelstrup
Skøn ret, spist på Motel Vibæk sammen med familie og vennerne. Opskriften her på siden svarer fint til den smagsoplevelse fra den gang.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her