Logo

Indbagt svampesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppe:
500 g forskellige friske svampe (efter torvets udbud)
½ dl hvidvin
2 spsk soya
1 spsk balsamico
1 fed hvidløg
2 stk enebær
1 l. vand
3 dl piskefløde
persille
citronsaft

Låg:
250 g butterdej
1 tsk knust enebær

Suppe:
Svampene børstes rene og de store svampe skæres igennem, svampene
ristes let på panden.
Hvidvin , soya og balsamico tilsættes og koges lidt ind, herefter tilsættes vand, fløde, hvidløg, citronsaft og persille som koges med og konsistensen justeres med jævning efter behag.
Retten smages til med salt og peber.
Når suppen er færdig, hældes den i suppekopper.

Låg:
Den færdigkøbte butterdej rulles ud og drysses med lidt enebær.
Passende stykker dej lægges over hver kop således at butterdejen
dækker halvt ned på koppen.
Koppen med suppe og butterdej bages ved 200°C i ca. 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her