Logo

Grillstegt rådyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegt rådyr

En god rådyrfilet, lidt krydderi og noget tilbehør, mere skal der ikke til.

Forberedelse: 10 minutter Grilltid: 15-20 minutter

 

1 rådyrfilet (ca. 1 kg)

Krydderiblanding til vildt

 

Læg rådyrfileten på et skærebræt.

Gnid hele fileten med et tyndt lag krydderi­blanding (se nedenfor).

Gør grillen klar.

Læg kødet på den varme del af grillen.

Brun kødet overalt og læg det derefter på den kølige del af grillen.

Når temperaturen i midten er ca. 60°C, er kødet færdigt.

Lad det hvile i 10 minutter før det skæres ud.

Server med tranebær i folie og vilde svampe.

 

Krydderiblanding til vildt:

2 spsk salt

2 tsk friskkværnet sort peber

2 tsk stødt enebær

1 tsk paprika

lidt cayennepeber

 

Bland alle ingredienserne og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 15.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
501919-03-2016 16:03:19 Flemming larsen
Virkelig lækker

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her