Logo

Gåseragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ liter suppe kogt på gåsehals - vinger og en kråse.
250 g kogeflæsk
250 g champignon
lidt gåsefedt
1 l. tør rødvin
20 g hvedemel
salt, peber, lidt allehånde
samt krydderurter: timian, merian, løvstikke og basilikum
Dertil 20 små løg og naturligvis kød fra gåsen og en lever
 
Flæsk og gåsekød skæres i små stykker og vendes i en gryde med smørret.
Når kødet er smukt gyldent, tages det op, og løgene kommes i og svitses, til de tager farve.
Også de tages op og smørret bages op med lidt hvedemel, til det begynder at blive brunt.
Nu kommes kød og flæsk tilbage i gryden og rødvin hældes ved.
Spæd med suppen og alle ingredienser på nær svampe og lever.
Kog det for svag varme i mindst 2 timer.
Skum og si saucen.
Kom champignon i og kog videre i en halv time.
Legér saucen med leveren, som er finthakket, og det hele varmes kraftigt op uden at koge.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her