1 kg hakket oksekød
2 æggehvider
1 dl rasp
1 dl bouillon
2 grønne peberfrugter
1-2 røde eller gule peberfrugter
125 g champignoner
2 spsk olie
3 spsk hakket persille
1-2 knuste hvidløgsfed (kan undlades)
smørklatter
1-2 dl bouillon
2 dl tomatpuré
Rør det hakkede kød sammen med æggehvider og rasp og rør bouillon i. Bland de finthakkede peberfrugter og kom dem i farsen.
Svits de grofthakkede svampe ganske kort i olien.
Lad dem svale lidt, inden de også blandes i.
Krydr med knuste hvidløgsfed, salt og peber.
Form farsen til et brød, som lægges i et smurt ovnfast fad.
Kom smørklatter over og hæld lidt bouillon blandet med tomatpuré i fadet.
Sæt fadet i ovnen ved 175ºC i ca 45 minutter.
Dryp af og til farsbrødet med væden fra fadet.
Sæt bagekartofler i ovnen samtidig, så har de tilbehøret klar når retten er færdig.