Logo

Fint farsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hakket oksekød
2 æggehvider
1 dl rasp
1 dl bouillon
2 grønne peberfrugter
1-2 røde eller gule peberfrugter
125 g champignoner
2 spsk olie
3 spsk hakket persille
1-2 knuste hvidløgsfed (kan undlades)
smørklatter
1-2 dl bouillon
2 dl tomatpuré

Rør det hakkede kød sammen med æggehvider og rasp og rør bouillon i. Bland de finthakkede peberfrugter og kom dem i farsen.
Svits de grofthakkede svampe ganske kort i olien.
Lad dem svale lidt, inden de også blandes i.
Krydr med knuste hvidløgsfed, salt og peber.
Form farsen til et brød, som lægges i et smurt ovnfast fad.
Kom smørklatter over og hæld lidt bouillon blandet med tomatpuré i fadet.
Sæt fadet i ovnen ved 175ºC i ca 45 minutter.
Dryp af og til farsbrødet med væden fra fadet.
Sæt bagekartofler i ovnen samtidig, så har de tilbehøret klar når retten er færdig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her