Logo

Cremet shiitake-suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 ml friske shiitake-svampe
1 spsk mandelsmør (helsebiks (dyrt!) eller lavet i kaffemølle af
udblødte evt. smuttede mandler)
500 ml mandelmælk
½ rødløg
Tørrede svampe til pynt
4 stilke bladselleri fint hakket
1 tsk sesamolie
1 dl finthakket finthakket spinat persille

Rens shiitakesvampene og fjern hårde stokdele. 
Kom dem, mandelsmør og mandelmælk i blenderen og blend.
Hak løg og persille fint og rør det i suppen.
Hæld suppen i serveringsskåle.
Meget finhakket bladselleri og spinat blandes med sesamolien og evt. lidt salt.
Hæld dette ovenpå suppen og drys lidt tørrede svampe over.
Hvis du serverer suppen lun, tilsæt da spinat og bladselleri efter
suppen er varmet op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her