Logo

Grønsagssandwich fra grillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagssandwich fra grillen

Trækul:       Direkte

Gas:           Direkte/middel varme

Forberedelse: 10 minutter. Stegetid: 13 minutter

 

2 røde peberfrugter, renset for kerner og skåret i kvarte

4 mellemstore flade svampe

1 aubergine, skåret i 1 cm tykke skiver

½ dl olivenolie

salt og friskkværnet sort peber

2 spsk balsamicoeddike

115 g mascarponeost

4 friske grovboller

friske basilikumkviste

 

A. Pensl peberfrugter, svampe og aubergineskiver med oliven­olie.

Grill peberfrugterne direkte over middel varrne i 2-3 min.

 

B. Læg svampe og aubergineskiver på grillen sammen med pe­berfrugterne og grill videre i 8-10 min., til alle grønsagerne er møre.

Vend dem nogle gange under stegningen.

 

C. Kom grønsagerne i en stor skål.

Drys salt og peber over dem og stænk balsamicoeddike på.

 

D. Skær brødene over, læg dem på grillen og rist dem på begge sider.

Smør mascarponeost på den underste del af brødet og læg de varme grønsager ovenpå sammen med et par basili­kumkviste.

Læg den øverste del af brødet på og server sand­wichene varme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her