Logo

Champignonspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonspid

 

Spid med svampe og løg er en fantastisk god og let opskrift. Vi har brugt champignon, men mange svampe kan bruges i stedet for, fx shiitake og østershatte.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

250 g store champignon

2 mellemstore løg

olie til pensling

1 citron

salt, peber fra kværn

basilikum

*

1. Rens champignonerne, skyl dem forsigtigt og dup dem tørre med køkkenrulle.

 

2. Pil løgene og del hvert løg i kvarte og skil dem ad i »blade«.

 

3. Stik champignoner og løg skiftevis på spid og pensl med olie, pisket med lidt citronsaft, salt, peber og 1 spsk finthakket frisk eller ½ tsk tørret basilikum.

Steg spiddene 6-8 min. og vend dem flere gange.

De skal pensles godt med olie, ellers bliver svampene tørre og rynkede.

 

Passer til alle kødretter samt til fisk.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her