Logo

Beefsteaks med svampe, ingefær og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret med beefsteakers - eller bare bøf, med svampe, ingefær og tomat drager inspiration fra det asiatiske køkken blandt andet ved brug af soya og risvin. Server med ris eller nudler og tilbehør.

 

2 beefsteaks
250 g champignon
1 stort løg
1 tomat
1 tsk ingefær
2 tsk Maizena
2 spsk vand
1 spsk kinesisk soya
olie
lidt risvin eller tør sherry

Kødet skæres i meget tynde skiver.
Champignon renses og deles i kvarte.
Tomat og løg skæres i tynde skiver.
Olien varmes i en wok.
Løget vendes i og steges til det gyldner.
Derefter tilsættes kød, tomat og champignoner.
Det hele steger ved stærk varme i 2-3 minutter.
Til sidst jævnes med en rørt blanding af Maizena, vand, soya, ingefær og risvin.
Ris vil være naturligt tilbehør, men kogte nudler passer også fint.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her