Logo

Grød i salat- eller kålblade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grød i salat- eller kålblade

Lollansk ret kaldet Bladpølse.

En grød koges af mælk og byggryn, og den tilsættes lidt rosiner, sukker og smør.

En stor kopfuld af denne grød lægges på store grønkålsblade.

Bladene foldes sammen om grøden, omvikles med garn og koges.

Spises med smeltet smør.

Tips: Blade fra hvidkål, rødkål, salater, rabarberblade mm kan også bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her