Logo

Tre slags bruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tre slags bruschetta

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

12 små skiver brød

2 fed hvidløg

2 tomater

½ bundt basilikum

Olie

½ bakke champignon el. anden svamp

En lille håndfuld hakket persille

1 glas stenfri oliven

½ bæger frisk gedeost

Salt og peber

 

Brødet ristes på panden og gnides med det ene fed hvidløg.

Panden skal være godt varm før brødet ristes derpå.

Tilbered de tre slags 'fyld' og smør det på det ristede brød.

Følg derefter opskrifterne nedenfor.

 

Tomatbruschetta

Tomaterne hakkes og blandes med salt, basilikum og olie.

 

Champignonbruschetta

Champignon skæres i mindre stykker, steges i olie og der tilsættes hakket persille.

 

Olivenbruschetta

Oliven hakkes fint og blandes med osten, smages til med salt og peber

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her