Logo

Tre fritids-marinader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tre fritids-marinader

Disse tre marinader er så gode at de kun må bruges i fritiden.

 

Marinade til oksekød:

2 spsk cognac

1 spsk honning

saft og revet skal fra ½ økologisk eller usprøjtet citron eller appelsin

4 bøffer

 

Bland cognac, honning, citronskal og -saft sammen.

Kom bøffer og marinade i en plastikpose, og lad det ligge koldt nogle timer.

Tag bøfferne ud af posen, og brug resten af marinaden til saucen.

 

Marinade til andebryst:

¼-1/6 finhakket frisk ananas

1 spsk citronsaft

½ hakket frisk chili uden kerner eller frisk finhakket ingefær

2 spsk olie

1-2 andebryster

 

Bland ananas, citronsaft, chili og olie sammen.

Kom marinade og andebryster i en plastikpose.

Lad det ligge koldt 2-6 timer.

Tag kødet ud af posen, og brug resten af marina­den til saucen.

 

Marinade til fjerkræ:

2 dl yoghurt naturel

2 fed knuste hvidløg

finhakket frisk ingefær eller knuste korianderfrø

4 kyllingebryster

 

Bland yoghurt, hvidløg og ingefær sammen.

Kom kylling og marinade i en plastikpose og lad det ligge koldt fra 2-8 timer.

Tag kødet ud af posen, og kasser resten af marinaden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her