4 store tomater
1 lille fennikel
2 tsk olivenolie
1 stor majskolbe
1 rød peberfrugt
½ lime, saft heraf
¼ lime, fintrevet skal heraf
1 fed finthakket hvidløg
½ finthakket rød chili
2-3 spsk frisk snittet basilikum eller koriander
en anelse rørsukker
40 g blød gedeost
Halver tomaterne og tag indmaden ud med en ske.
Hak indmaden og gem den.
Drys tomaterne indvendigt med lidt salt og rørsukker og stil dem med bunden i vejret på køkkenrulle i mindst ½ time.
Tænd ovnens grill, eller havegrillen
Halver fenniklen på langs og pensl den med lidt af olien.
Læg majskolbe, peberfrugt og fennikel under eller på grillen og grill til majsen har taget lidt farve på alle sider, peberfrugtens skind er sort på alle sider, og fenniklen er gylden.
Lad grønsagerne køle af.
Skær majsene af kolben med en skarp kniv.
Flå skindet af peberfrugten og skær den i tern.
Skær også fenniklen i tern.
Vend grønsagerne med indmaden fra tomaterne, limesaft og –skal, hvidløg, chili, krydderurter og resten af olivenolien.
Smag til med salt, peber og en anelse sukker.
Drys med smuldret gedeost og server med ristet brød.